Досие за Доставчик
Рейнарс Алуминиум България ЕООД


За фирмата


Описание

"Заедно за по-добро" е корпоративното мото на Reynaers и отразява идентичността на тази белгийска семейна компания. Водена от иновациите и предприемачеството, международната група Reynaers винаги се фокусира върху партньорите, за да реализира устойчив растеж заедно.

Reynaers, активен в повече от 70 страни по света, е водещ специалист в разработването, разпространението и комерсиализацията на иновативни и устойчиви архитектурни приложения в алуминия и стомана.

Всички дейности на фирмите на Reynaers са насочени към повишаване на стойността на сградите и подобряване на жизнената и работната среда на хората, със специфичен фокус върху устойчивостта и дизайна.

Технологичните иновации, автоматизацията и цифровата трансформация са крайъгълните камъни за развитието на най-съвременните продукти и услуги.

  Reynaers Campus е корпоративната централа на Reynaers, разположена в Duffel (Белгия). Кампусът е вдъхновяваща и динамична работна среда на служителите на Reynaers и място за партньорите да изпитат най-новите продукти и иновации в пълна интерактивност.


Дейности
Адрес на управление
Адрес София 1618, бул. Братя Бъкстон 85/Варна, бул. Владислав Варненчик 312
Лице за контакт Aнатоли Павлов
Телефон +359 2 915 57 58, +359 52 75 03 50
Факс +359 2 915 57 58
Email office@reynaers.bg
Уебсайт http://www.reynaers.bg
Специализация (обекти ново строителство и реконструкции) за периода 05/2003 - 04/2024

На база инвестиционно портфолио

Обща инвестиция в РЗП

Географско разпределение на инвестициите по обеми (РЗП)

Ако Вашата компания не е представена, по начин по който Вие бихте искали или липсва конкретна информация - можете да я добавите или промените като се регистрирате за фирмен профил.


НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ И СЕ РЕГИСТРИРАЙТЕ ЗА ВАШ ФИРМЕН ПРОФИЛ

Пълен профил на компанията

Вижте пълния професионален профил на Рейнарс Алуминиум България ЕООД с информация за обекти по РЗП, географски разпределение на дейностите, типове обекти и друга детайлна бизнес информация за Рейнарс Алуминиум България ЕООД , която не можете да намерите никъде другаде.


Вижте как изглежда примерен фирмен профил


Научете повече за достъпa до BCC



Референтни обекти



Указател на Доставчиците в България по азбучен ред