Досие за Доставчик
Антарес България ООД


За фирмата


Описание

Antares International Groupе създадена през 1992г и в началото оперира като търговско дружество, но година по-късно постепенно се превръща в производствена компания. Към днешна дата е един от най големите производители на офис столове и мека мабел в Европа, разполага с над 35 000 кв.м  производствени бази и складови помещения, произвежда над 1,3 млн броястолове за офис, заведения, кино и театър и офис мебели, генерира над 30 мнл. евро годишен оборот и управлява над 300 човека персонал.

Антарес България, като част от Antares International Group,  е създадена през 2001г. През 2003г. стартира местно производство, през 2005г. е сертифицирана по стандарти ISO, през 2008г. стартира дистрибуция в чужбина. Дружеството е най-големият производител и вносител на офис столове в България.

За Antares качеството е винаги на първо място, по-голямата част от нашите продукти са TÜV тествани с най-стриктните европейски стандарти като EN-1335, EN 13 761, EN-12727, EN-1729. Сертификатите ISO-9001:2015 и 14001:2005 потвърждават нашето първокласно представяне в качеството на продуктите, организацията на компанията и грижата за клиентите и околната среда.

 

Антарес България може да Ви осигури по-добро работно място с широка гама от ергономични, мениджърски, работни, конферентни и посетитлски столове. Повече от 400 продукта и множество дамаски, които позволяват удовлетворение на всяко желание!

Моделите, които Антарес България предлага са обособени в шест колекции:

·         STUDIO PLUS – мениджърски, работни и конферентни столове от най-висок клас! Колекцията Studio Plus отговаря на търсенето на най-стриктните ергономични изисквания за професионална употреба. Разработена специално за потребителите, свикнали с възможно най-високите стандарти по отношение на функции, механизми, ергономичност и стил, Studio Plus обхваща широк спектър от възможности за избор, с персонализирани решения и дългосрочна гаранция на продукта – 60 месеца.

·         CLASSIC -мениджърски, работни и посетителски столове от среден клас. Нашата колекция Classic еправилният избор, когатотърсите доказанo качествo идизайн, с широк диапазон напредлагане и на разумнацена. Големият брой доволниклиенти свидетелства, чеколекцията Classic еедновременно модерна идоказала се, имабезкомпромисни техническирешения и детайли, и вкрайна сметка е престижнодопълнение към интериорнияофис дизайн.

·         SOFA –мека мебел, предназначена за жилищни и търговски пространства, с акцент върху представителността, комфорта и високото качество на изработка. Тази колекция превъзхожда със своето многообразие, дизайн и възможност за поръчково производство, според изискванията на клиента.

·         WORKSHOP –тук са съчетани столове за най-взискателните работни среди. Тази колекция е предназначена за специфични цехови и лабораторни среди, с изисквания за висока механична здравина, надеждност и лесна поддръжка. Колекцията включва също така антистатични столове за използване в EPA простанство ( Electrostatic Protective Area).

·         24 HR INTENSIVE USE – моделите от тази колекция са специално разработени за работни места с непрекъснат 24 часов цикъл на работа, с акцент върху поддържане на вниманието (транспортни, технически или контролни диспечерски центрове).

·                    EL SAKC - оригинална колекция от пуфове, направени в различни форми и размери, за вътрешна или външна употреба.

Антарес Българияпредлага офис мебели, чието проектиране и производство се извършва от италиански партньор, на чието ноу-хау и повече от 40-годишен опит се е доверила. Мебелите гарантират функционалност; технологична, естетична и икономична ефективност. Предлага на потребителя широка гама от композиционна гъвкавост.


Дейности
Адрес на управление
Адрес София, бул. Никола Петков 52, ет.1 офис 1.10
Лице за контакт Служител на фирмата
Телефон +35929367043
Факс
Email antares@antares-bg.net
Уебсайт www.antares-bg.net
Специализация (обекти ново строителство и реконструкции) за периода 01/1970 - 03/2024

На база инвестиционно портфолио

Обща инвестиция в РЗП

Географско разпределение на инвестициите по обеми (РЗП)

Ако Вашата компания не е представена, по начин по който Вие бихте искали или липсва конкретна информация - можете да я добавите или промените като се регистрирате за фирмен профил.


НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ И СЕ РЕГИСТРИРАЙТЕ ЗА ВАШ ФИРМЕН ПРОФИЛ

Пълен профил на компанията

Вижте пълния професионален профил на Антарес България ООД с информация за обекти по РЗП, географски разпределение на дейностите, типове обекти и друга детайлна бизнес информация за Антарес България ООД, която не можете да намерите никъде другаде.


Вижте как изглежда примерен фирмен профил


Научете повече за достъпa до BCC




Указател на Доставчиците в България по азбучен ред