Досие за Доставчик
Легранд България ЕООД


За фирмата


Описание

Legrand е световен специалист в електрическата и цифрова инфраструктура, предлагащ продукти и решения с висока добавена стойност, които повишават качеството на живот, като променят пространствата, в които работим, живеем и се забавляваме. Всеки ден Legrand работи усилено за подобряване на електрическата и цифровата инфраструктура на сградите, като същевременоо допринася за намаляване на въглеродните емисии и спомага за развитието на свързани сгради по целия свят. Решенията на Legrand се използват в жилищни и търговски сгради, също и в центрове за съхранение на данни и индустриални сгради. Технологичният опит, водещите позиции, широката гама продукти, международното присъствие и силата на марките се комбинират, за да превърнат Legrand в глобален играч. С присъствието си в близо 90 държави и с повече от 36 700 служители, Legrand генерира общи продажби от близо 6,1 милиарда евро през 2020г.


Дейности
Адрес на управление
Адрес София 1766,Бизнес парк София, Младост IV,сграда 7А, офис партер 06,
Лице за контакт Людмил Даскалов
Телефон (+359) 2 489 92 97
Факс (+359) 2 489 94 70
Email bureau.sofia@legrandelectric.com
Уебсайт http://www.legrand.bg
Специализация (обекти ново строителство и реконструкции) за периода 05/2003 - 05/2024

На база инвестиционно портфолио

Обща инвестиция в РЗП

Географско разпределение на инвестициите по обеми (РЗП)

Ако Вашата компания не е представена, по начин по който Вие бихте искали или липсва конкретна информация - можете да я добавите или промените като се регистрирате за фирмен профил.


НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ И СЕ РЕГИСТРИРАЙТЕ ЗА ВАШ ФИРМЕН ПРОФИЛ

Пълен профил на компанията

Вижте пълния професионален профил на Легранд България ЕООД с информация за обекти по РЗП, географски разпределение на дейностите, типове обекти и друга детайлна бизнес информация за Легранд България ЕООД, която не можете да намерите никъде другаде.


Вижте как изглежда примерен фирмен профил


Научете повече за достъпa до BCCРеферентни обектиУказател на Доставчиците в България по азбучен ред