Досие за Доставчик
Топливо АД


За фирмата


Описание

Повече от 70 години ТОПЛИВО е едно от най-популярните и разпознаваеми търговски имена в България.

Днес, с нашите над 100 обекта и над 800 служители, сме един от най-големите работодатели в сектор строителна търговия в страната. Топливо АД предлага изключително широка гама продукти – строителни, отоплителни материали и горива. Ние сме официален партньор с водещи производители на строителни материали в Европа. Всички наши продукти са придружени от сертификат за качество, произход и декларация за съответствие, съгласно законовите изисквания. Ние в Топливо АД непрекъснато разширяваме гамата си от продукти и услуги за нашите клиенти. Осигуряваме доставки и услуги със специализрани машини според нуждите на своите бизнес партньори. За целта постоянно обновяваме своя автопарк със специализирани и тежкотоварни съвременни машини. През последната година стартирахме успешно и проект за онлайн търговия. Имаме точки на продажба в цялата страна и според нуждите на различните региони в страната обновяваме своите бази като обособяваме нови магазини и центрове за продажби на дребно и големи складове за едрови продажби. Информация за нашите продукти, услуги и точки на продажба може да откриете на корпоративния ни сайт www.toplivo.bg.

Градим заедно и ценим доверието на своите клиенти и партньори от 1947г.


Дейности
Адрес на управление
Адрес ул.Солунска 2, София 1000
Лице за контакт Антон Иванов
Телефон +359 883505707
Факс +359 883505707
Email toplivo@toplivo.bg
Уебсайт http://toplivo.bg/
Специализация (обекти ново строителство и реконструкции) за периода 05/2016 - 07/2024

На база инвестиционно портфолио

Обща инвестиция в РЗП

Географско разпределение на инвестициите по обеми (РЗП)

Ако Вашата компания не е представена, по начин по който Вие бихте искали или липсва конкретна информация - можете да я добавите или промените като се регистрирате за фирмен профил.


НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ И СЕ РЕГИСТРИРАЙТЕ ЗА ВАШ ФИРМЕН ПРОФИЛ

Пълен профил на компанията

Вижте пълния професионален профил на Топливо АД с информация за обекти по РЗП, географски разпределение на дейностите, типове обекти и друга детайлна бизнес информация за Топливо АД, която не можете да намерите никъде другаде.


Вижте как изглежда примерен фирмен профил


Научете повече за достъпa до BCCРеферентни обектиУказател на Доставчиците в България по азбучен ред