Досие за Доставчик
Арексим Гарден ЕООД


За фирмата


Описание

Арексим ЕООД е създадена през 1991г. като търговска фирма, а година по-късно е подписан лицензен договор с холандската фирма Hunter Douglas. Съгласно договора Арексим получава правата да произвежда щори с материали, машини и по технологиите на холандската фирма. През май 2007 г. Арексим реорганизира дейността си и една от дъщерните фирми е Арексим Гарден ЕООД, която специализира в производството на щори и търговия с градински мебели. Компанията продължава да фокусира усилията си в изпълнение на стандартите за околната среда, усъвършенстване на производствените процеси, елиминиране на загубите и намаляване на разходите за поддръжка. Нашият опит в производството, доставките по поръчка, монтирането и техническата поддръжка предоставят качествени продукти с отличителните белези на нашия дизайн, отлично изпълнение и изключителна трайност. За производството на щори фирмата разполага с модерна производствена база в Смолян, оборудвана с най-новите машини и технологии в областта. Фирмата продава своите продукти чрез собствените си магазини в София, Пловдив, Варна и Смолян и в цялата страна чрез 85 представителства. В последните години компанията завладява и чужди пазари. Компанията осъзнава, че качеството във всички аспекти на процеси, продукти и услуги е основният ключ за привличане, задържане и увеличаване на клиентите на всеки бизнес. Ние непрекъснато развиваме и подобряваме нашата система за управление на качеството, прилагайки изискванията на стандартите ISO 9001:2000 и ISO14001:2004, за да постигнем максимална проследимост, ефективен мониторинг и контрол на всички процеси от получаването на материалите, през дизайна, производството и опаковането, до доставката на клиента. Обучението на персонала е от първостепенно значение в нашите усилия да направим качеството съществена част от нашата фирмена култура и да печелим от отлично подготвени кадри в рамките на компанията. Понастоящем Арексим Гарден ЕООД произвежда над 200 модела щори и доставя богато разнообразие на градински мебели на световно признати производители. Компанията работи успешно и в областта на вътрешното обзавеждане, предлагайки цялостно решение от идейния проект до пълното обзавеждане на обществени сгради и частни домове. По този начин предлагаме на клиентите си единна визия за интериора и екстериора.


Дейности
Адрес на управление
Адрес Пловдив, бул.Шести Септември 190
Лице за контакт Венера Асенова
Телефон +359(0)32/ 623 312;+359(02)/9818188
Факс
Email plovdiv@areximgarden.bg sofia@areximgarden.bg
Уебсайт http://www.areximgarden.bg
Специализация (обекти ново строителство и реконструкции) за периода 05/2016 - 07/2024

На база инвестиционно портфолио

Обща инвестиция в РЗП

Географско разпределение на инвестициите по обеми (РЗП)

Ако Вашата компания не е представена, по начин по който Вие бихте искали или липсва конкретна информация - можете да я добавите или промените като се регистрирате за фирмен профил.


НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ И СЕ РЕГИСТРИРАЙТЕ ЗА ВАШ ФИРМЕН ПРОФИЛ

Пълен профил на компанията

Вижте пълния професионален профил на Арексим Гарден ЕООД с информация за обекти по РЗП, географски разпределение на дейностите, типове обекти и друга детайлна бизнес информация за Арексим Гарден ЕООД, която не можете да намерите никъде другаде.


Вижте как изглежда примерен фирмен профил


Научете повече за достъпa до BCCРеферентни обектиУказател на Доставчиците в България по азбучен ред