Статистика и Анализи

Две събития в един Форум

12.01.2023

На 26 януари 2023 г., присъствено ще се проведе форума на строително-инвестиционната индустрия на България - традиционния Forum Real на тема Иновации и Устойчиво Строителство.

След изключителните успехи за последните 10 години и масово медийно отразяване, събитието се завръща на живо, като домакин на цялия бранш за строителство и недвижими имоти. Очакват се над 500 избрани посетители - с други думи всички по-значими участници на пазара в България.

Първокласна конферентна програма с водещи анализатори, инвеститори, архитекти, инженери, строители, търговци, финансови експерти са сред лекторите на събитието, които ще дискутират актуални теми свързани с иновации и устойчиво строителство, определящи тенденциите в индустрията.

Основните теми са свързани с настоящата икономическа ситуация в страната и как се отразява на сектор строителство. Ще се обсъждат въпросите за високата инфлация, инвестициите в технологични сгради, кои са предстоящите мащабни проекти, какви са стратегиите за привличане на инвеститори, какъв е потенциалът на страната и още много други ?

В рамките на събитието ще се състои церемонията за връчване на Годишните Награди за Строителство M2, които се провеждат за десета поредна година и честват най-активните инвеститори, проектанти, строители и консултанти, на база завършени кв. м разгъната застроена площ.

Нашите категории честват мащабните проекти, техническите иновации и компании ориентирани към бъдещето, включително за най-големите инвеститори, архитекти, строители и фирми в сектора. Всички завършени проекти се оценяват единствени по обективен критерии - завършени кв. м разгъната застроена площ, което гарантират почтеност и прозрачност в нашия процес на награждаване.

Целият бранш ще бъде събран на едно място, в едно събитие, в един ден, с една идея - за по-добро бъдеще на нашите деца!

Събитието се осъществява със съдействието на нашите партньори, сред които са: Сигнифай - Златен партньор
Легранд - Златен партньор
Пощенска банка - Златен партньор
Главболгарстрой - Златен партньор

Кредит Център - Сребърен партньор
Силико -  Сребърен партньор
Сипи Вино - Сребърен партньор
Електро Проджект - Сребърен партньор
Революшън Естейт - Сребърен партньор

Спонсори на категории на Годишните награди M2:
Баумит България
Сомфи 

 

Заяви  билет за събитието тук!


За последните 72 часа

20  строителни обекта,
добавени в базата данни