Досие за Доставчик
Топливо АД


За фирмата


Описание

Повече от 70 години ТОПЛИВО е едно от най-популярните и разпознаваеми търговски имена в България.

Днес, с нашите над 100 обекта и над 800 служители, сме един от най-големите работодатели в сектор строителна търговия в страната. Топливо АД предлага изключително широка гама продукти – строителни, отоплителни материали и горива. Ние сме официален партньор с водещи производители на строителни материали в Европа. Всички наши продукти са придружени от сертификат за качество, произход и декларация за съответствие, съгласно законовите изисквания. Ние в Топливо АД непрекъснато разширяваме гамата си от продукти и услуги за нашите клиенти. Осигуряваме доставки и услуги със специализрани машини според нуждите на своите бизнес партньори. За целта постоянно обновяваме своя автопарк със специализирани и тежкотоварни съвременни машини. През последната година стартирахме успешно и проект за онлайн търговия. Имаме точки на продажба в цялата страна и според нуждите на различните региони в страната обновяваме своите бази като обособяваме нови магазини и центрове за продажби на дребно и големи складове за едрови продажби. Информация за нашите продукти, услуги и точки на продажба може да откриете на корпоративния ни сайт www.toplivo.bg.

Градим заедно и ценим доверието на своите клиенти и партньори от 1947г.


Дейности
Адрес на управление
Адрес ул.Солунска 2, София 1000
Лице за контакт Антон Иванов
Телефон +359 883505707
Факс +359 883505707
Email toplivo@toplivo.bg
Уебсайт http://toplivo.bg/
Специализация (обекти ново строителство и реконструкции) за периода 05/2016 - 04/2024

На база инвестиционно портфолио

Обща инвестиция в РЗП

Географско разпределение на инвестициите по обеми (РЗП)

Ако Вашата компания не е представена, по начин по който Вие бихте искали или липсва конкретна информация - можете да я добавите или промените като се регистрирате за фирмен профил.


НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ И СЕ РЕГИСТРИРАЙТЕ ЗА ВАШ ФИРМЕН ПРОФИЛ

Пълен профил на компанията

Вижте пълния професионален профил на Топливо АД с информация за обекти по РЗП, географски разпределение на дейностите, типове обекти и друга детайлна бизнес информация за Топливо АД, която не можете да намерите никъде другаде.


Вижте как изглежда примерен фирмен профил


Научете повече за достъпa до BCC



Референтни обекти



Указател на Доставчиците в България по азбучен ред