Досие за Доставчик
Теразид ЕООД


За фирмата


Описание

ТЕРАЗИД e водещ български производител на висококачествени мазилки, лепила, шпакловки, топлоизолационни и хидроизолационни системи. Компанията е създадена през 1996 и за последните 25 години се превръща в топ марка на пазара, комбинирайки традициите в производството на строителни материали и стандартите за високо качество. Дружеството разполага с модерна производствена база, простираща се на 3000 м2, с производствен капацитет от 400 тона/ден за циментови и гипсови смеси и 20 тона/ден течни и пастообразни продукти. Компанията притежава отделна фабрика за производство на топлоизолационни плоскости от EPS. С цел повишаване на качеството на суровините и в непрекъснат стремеж за оптимизиране на производството, ТЕРАЗИД залага на своята собствена поточна линия за сушене и сепариране на пясък и мрамор. За нуждите на производството ТЕРАЗИД работи с най-добрите суровини, оцветители и добавки на пазара, доставяни от световните лидери в строителната химия, осигуряващи безкомпромисно качество и дълготрайност. Брандът е носител на множество отличия и награди, сред които признание за най-влиятелна марка Business Superbrands Bulgaria, златен медал от Международния пловдивски панаир и International Quality Award. ТЕРАЗИД притежава сертификат за успешно внедрена и действаща интегрирана система за управление на качеството (ISO 9001:2015), здравето и безопасността при работа (ISO 45001:2018) и опазване на околната среда (ISO 14001:2015). Компанията е първият български производител, сертифициран с Европейска техническа оценка (ETA) за своята интегрирана топлоизолационна система Bio Clima. През последните години дружеството разви успешна търговия и в редица държави като Гърция, Сърбия, Румъния, Северна Македония, Албания, Косово, Кипър, Молдова, Англия, Белгия, Либия и др.


Дейности
Адрес на управление
Адрес 1528 София, Гара Искър, ул. 5004 5
Лице за контакт Росен Станков
Телефон +359 2 979 99 71, +359 2 979 82 77
Факс +359 2 979 99 70
Email office@terazid.com
Уебсайт http://www.terazid.com
Специализация (обекти ново строителство и реконструкции) за периода 05/2008 - 03/2024

На база инвестиционно портфолио

Обща инвестиция в РЗП

Географско разпределение на инвестициите по обеми (РЗП)

Ако Вашата компания не е представена, по начин по който Вие бихте искали или липсва конкретна информация - можете да я добавите или промените като се регистрирате за фирмен профил.


НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ И СЕ РЕГИСТРИРАЙТЕ ЗА ВАШ ФИРМЕН ПРОФИЛ

Пълен профил на компанията

Вижте пълния професионален профил на Теразид ЕООД с информация за обекти по РЗП, географски разпределение на дейностите, типове обекти и друга детайлна бизнес информация за Теразид ЕООД , която не можете да намерите никъде другаде.


Вижте как изглежда примерен фирмен профил


Научете повече за достъпa до BCC



Референтни обекти



Указател на Доставчиците в България по азбучен ред