www.bcc.bg    Български English
Начало Новини Указател Цени
Досие за :
Ситроен автоселище в Божурище
Назад 

Описание на проекта
Вид сграда Търговска сграда
Местоположение София / Божурище
РЗП (кв.м.) Изисква регистрация 
Функционално предназначение на обекта
Изисква регистрация 
Вид строителство ново строителство
Етапи
Изисква регистрация 
Инвеститор
Инвеститор Изисква регистрация 
Архитект
Архитект Изисква регистрация 
Главен контрактор
Главен контрактор Изисква регистрация 
Строител
Строител Изисква регистрация 
Консултант
Консултант Изисква регистрация 
Доставчици по проекта
Изисква регистрация 

Визуализации по етапи. Изисва регистрация!


Ако не намирате своят проект сред 15 003 или има промяна в данните от описанието му, които не са отразени в Регистъра за ново строитество и реконструкции - моля свържете се с нас.
Вижте как работи регистъра:
 

Тествайте как работи регистъра за ново строителство и реконструкции, вижте информацията, която предоставя и как ще ви помогне да увеличите продажбите си още днес!

 
 
Пълен профил:
 

За да прочетете подробно описание на обекта, което включва данни за местоположение, характеристики, етапи, вид на строителство, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ за достъп до Националния Регистър за Ново Строителство и Реконструкция в България.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ още сега (регистрацията отнема 5 минути) се за достъп до Националния Регистър за Ново Строителство и Реконструкция в България и научете всичко за всеки строителен обект и участниците в българския строително-инвестиционния пазар.

 
 

© 2017 bcc.bg. Всички права запазени. Общи условия.
Съдържанието на този сайт е информативно и е предназначено за лично/вътрешно фирмено ползване. Данните и материалите в сайта не претендират за 100% представителност за пазара. Всички права запазени. Всяко друго използване на сайта като цяло или част от него, използване на текстов и/или снимков материал за цели включващи но не лимитирани до публично предстявяне, модификация, дистрибуция, публикация и пр. без предварително писмено разрешение от www.bcc.bg е строго забранено и ще се преследва с цялата строгост на закона.