Досие за Доставчик
Сика България ЕООД


За фирмата


Описание

Марката Sika означава иновации, качество, обслужване и силна връзка между компанията и нейните клиенти по целия свят, независимо дали при големи строителни обекти или в магазини за строителни материали. Истинската сила на марката Sika, обаче, е че всички служители фирмата са решени да спазят и дори да надминат очакванията на клиенти, бизнес партньори и други заинтересовани страни. Ние сме наясно, че една силна марка представлява спазени обещания и за това нашата цел е да доставим не само качество, иновации и обслужване, но и да създаваме стойност за нашите клиенти.Качество Наред с иновациите и обслужването, качеството е една от опорите на марката Sika. Качеството разпространява продукта по света и в същото време е мярка за услугите и процесите в компанията и извън нея. Иновация   Стратегията на отдел Изследвания и развитие на Сика включва централизирани и децентрализирани компоненти, които взаимно се допълват до съвършенство. Отделът осигурява дългосрочни програми за научни изследвания и аналитични услуги  за целия Сика Груп. Обслужване Качеството и удовлетворението на клиента, винаги и навсякъде е основна мярка за Сика. Навсякъде по света, на строителни обекти и в промишлеността, специалните химикали на Сика Груп намират приложение.   С производството на продукти за уплътняване, лепене, обезшумяване, укрепване и защита на носещи конструкции, Сика се стреми да бъде лидер на пазара или към силна втора позиция във всички цели на пазара. Основните целеви пазари на Сика са: – Производство на бетон – Еластично фугоуплътняване и лепене – Хидроизолации – Покривни системи – Подови системи – Ремонт и Конструктивно укрепване – Промишлено производство (предимно моторни превозни средства) Сика е международна компания с дъщерни дружества по цял свят, които работят в областта на специализирана химия за строителството и индустрията. Сика е поела ангажимент за качество, обслужване, безопасност и грижа за околната среда. Нашите водещи продукти са доказани решения и се ценят от нашите клиенти.


Дейности
Адрес на управление
Адрес София 1000, ул. Любен Каравелов 50а ет. 6, ап. 16
Лице за контакт Иван Лазов
Телефон +359 2 942 45 90
Факс
Email info@bg.sika.com
Уебсайт http://bgr.sika.com/bg/group.html
Специализация (обекти ново строителство и реконструкции) за периода 08/2015 - 03/2024

На база инвестиционно портфолио

Обща инвестиция в РЗП

Географско разпределение на инвестициите по обеми (РЗП)

Ако Вашата компания не е представена, по начин по който Вие бихте искали или липсва конкретна информация - можете да я добавите или промените като се регистрирате за фирмен профил.


НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ И СЕ РЕГИСТРИРАЙТЕ ЗА ВАШ ФИРМЕН ПРОФИЛ

Пълен профил на компанията

Вижте пълния професионален профил на Сика България ЕООД с информация за обекти по РЗП, географски разпределение на дейностите, типове обекти и друга детайлна бизнес информация за Сика България ЕООД , която не можете да намерите никъде другаде.


Вижте как изглежда примерен фирмен профил


Научете повече за достъпa до BCC



Референтни обекти



Указател на Доставчиците в България по азбучен ред